Mobilier Coafor

Mobilier Coafor

Mobilier Coafor, Total Pro Beauty va invita sa consultati pagina sa Mobilier Coafor pentru saloanele de infrumusetare, cabinetele de cosmetica, frizerii sau barber shop.

Gama de produse cu Mobilier Coafor cuprinde:

  • Mobilier frizerie
  • Mobilier Coafor,
  • Mobilier Salon de infrumusetare

Mobilier Coafor | Mobilier Frizerie

Descoperiti oferta Total Pro Beauty cu mobilier coafor si mobilier frizerie

Consultati caracterisiticile produselor de mobilier coafor si preturile de pe site. Total Pro Beauty un nume de referinta in domeniul Mobilier coafor si mobilier frizerie

Bine ați venit în lumea eleganței și funcționalității cu categoria noastră de Mobilier pentru Salonul de Coafură de la Total Pro Beauty! Aici, găsiți o selecție exclusivă de mobilier de calitate superioară, creat pentru a transforma spațiul dumneavoastră de coafură într-un sanctuar al frumuseții și rafinamentului.

Indiferent dacă sunteți un coafor profesionist care își echipază salonul sau un antreprenor ce dorește să creeze un mediu de înfrumusețare premium, colecția noastră de mobilier coafor vă va impresiona prin designul modern, materialele de înaltă calitate și funcționalitățile inovatoare.

Descoperiți scaune de coafor confortabile și ajustabile, care combină perfect stilul cu ergonomia pentru a oferi clienților dumneavoastră o experiență de neuitat. Mesele de lucru și cabinetele sunt proiectate pentru a oferi spații eficiente de stocare, păstrând în același timp un aspect elegant și ordonat în salonul dumneavoastră.

Materialele rezistente la uzură și designul robust al mobilei noastre pentru coafor asigură o investiție de lungă durată, iar culorile și finisajele variate vă permit să personalizați spațiul dumneavoastră pentru a se potrivi cu estetica salonului.

Cu mobilierul Total Pro Beauty, transformați salonul dumneavoastră într-o destinație de frumusețe, unde clienții se pot relaxa și se pot bucura de servicii de înaltă calitate într-un mediu elegant. Investiți în calitatea și stilul oferit de mobilierul nostru pentru coafor și aduceți un plus de rafinament spațiului dumneavoastră dedicat frumuseții

0 Reviews
1.350,00 Lei
Scaun coafura Essen
0 Reviews
0 Reviews
1.240,00 Lei
Scaun coafura Dusseldorf
0 Reviews
0 Reviews
590,00 Lei
Scaun ucenic coafura sau cosmetica Marroway
0 Reviews
0 Reviews
480,00 Lei
Scaun ucenic coafura sau cosmetica Randy
0 Reviews
0 Reviews
180,00 Lei 200,00 Lei
Suport picior pentru pedichiura Disponibilitate culori: ALB si NEGRU
0 Reviews
0 Reviews
295,00 Lei
Stoc epuizat
Scaun Ucenic Western
0 Reviews
0 Reviews
2.230,00 Lei
Stoc epuizat
Scaun frizerie New York
0 Reviews
0 Reviews
1.355,00 Lei
Stoc epuizat
Scaun coafura Baden Baden
0 Reviews
0 Reviews
1.540,00 Lei
Stoc epuizat
Scaun coafura Hamburg
0 Reviews
0 Reviews
1.240,00 Lei
Stoc epuizat
Scaun coafura Genova
0 Reviews
0 Reviews
380,00 Lei
Stoc epuizat
Scaun ucenic coafura sau cosmetica Netti
0 Reviews
Mai Sus
meniu
Inchide
Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide