Ucenic cosmetica

Ucenic cosmetica

Categorie pentru Ucenici Cosmetica - Total Pro Beauty este dedicat dezvoltarii viitoarelor talente in industria cosmeticelor si, de aceea, ofera o gama larga de produse din gama ucenic cosmetica. Aceasta categorie include ucenici cosmetica pentru cosmeticieni, pensule pentru machiaj, produse de machiaj, produse pentru ingrijirea pielii si multe altele. Produsele sunt concepute special pentru a fi utilizate de catre cosmeticiene si a imbunatati abilitatile lor, astfel incat sa poata fi pregatite pentru a deveni viitori profesionisti in domeniul cosmeticii.

In plus, Total Pro Beauty ofera o gama larga de ucenici cosmetica pentru a ajuta la mobilarea salonului de cosmetica si la dezvoltarea carierei cosmeticienelor, ceea ce ne face un distribuitor de incredere in domeniul mobilierului pentru salon de cosmetica.

La Total Pro Beauty avem:

  • Ucenic cosmetica
  • Ucenic cosmetica cu rotile
  • Ucenic cosmetica ieftin
  • Ucenic cosmetica cu sertar
  • ucenic decantor ceara
  • ucenic incalzitor ceara
  • ucenic masaj
  • ucenic coafor

Produse pentru formarea si dezvoltarea abilitatilor de cosmetician - gama noastra de produse include instrumente si echipamente de inalta calitate destinate ucenicilor si profesionistilor din domeniul cosmeticelor.

Ca distribuitor de incredere, ne straduim sa oferim cele mai bune resurse posibile pentru a ajuta la dezvoltarea abilitatilor de machiaj, ingrijire a pielii si a altor abilitati esentiale pentru cosmeticieni.

In plus, colaboram cu institutii de invatamant si centre de formare pentru a oferi produse si echipamente de inalta calitate pentru saloanele de frumusete si cosmetica, astfel incat viitorii profesionisti sa aiba tot ce au nevoie pentru a-si dezvolta abilitatile si a-si construi o cariera de succes in domeniul cosmeticii.

Ucenic cosmetica

Ucenic Cosmetica KARA

ZD-1040
790,00 Lei
Ucenic Cosmetica KARA Dimesniuni: 60×47×81 cm COD: ZD-1040
Ucenic cosmetica metalic cu roti ALB Ucenic cosmetica metalic cu roti ALB 2
  • La reducere!
  • -16%
Ultimele produse in stoc
Epilare cu Ceara

Ucenic cosmetica metalic cu roti ALB

HPRO3
473,76 Lei 564,00 Lei
Ucenic cosmetica metalic cu roti ALB Ucenic cosmetica sau pentru decantor de ceara Dimensiuni: 74cm x 64cm x 33cm Acest produs beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT oriunde in Romania Comanda acest produs impreuna cu un decantor de ceara de 9 sau 12 lirti si pretul total scade cu inca 100Lei
Product added to wishlist
Product added to compare.