Silkn Sensepil cartus epilator cu...
Silkn Sensepil cartus epilator cu lumina pulsata

Silkn Sensepil cartus epilator cu lumina pulsata IPL

Silkn Sensepil cartus epilator cu lumina pulsata IPL

cartus de schimb pentru epilarea IPL cu 1500 impulsuri

Nu se foloseste cu Gel IPL!!

Stoc epuizat
172,00 Lei

 

Silkn Sensepil cartus epilator cu lumina pulsata IPL

Cartus de schimb pentru epilatorul cu lumina pulsata SILKN SENSEPIL sau BELLALITE

Are un numar de 1500 de impulsuri in functie de intensitatea a care este folosit.

 

Rezultatele obtinute in urma deplarii cu SILKN SENSEPIL variaza de laa persoana la persoana, din mai multe motive.

Culoarea parului, densitatea si locul unde creste pe corp au un impact asupra acestui proces.

De asemenea, mediul in care traiti poate avea un rol suplimentar.
Un alt factor important il constituie ciclul de crestere a parului, care are loc, in mod obisnuit, pe perioada a 18-24 luni.

Puteti observa ca, dupa ce ati terminat tratamentul cu epilatorul SILKN SENSEPIL, apar, dintr-o data, cateva fire de par in zona tratata.

Nu aveti motive de ingrijorare, acestea sunt doar fire care se aflau in etapa "latenta" si care abia acum isi incep ciclul de crestere.

In acest caz, este recomandata inca o sedinta cu epilatorul Silkn SensEpil, dupa care aceste fire vor disparea.
De obicei, dupa 2 saptamani de tratament cu epilatorul SILKN SENSEPIL, firele de par incep sa isi continue cresterea, proces cunoscut sub numele de "ejection" si, dupa 2 saptamani, veti vedea ca acestea s-au subtiat foarte mult si cad la o simpla atingere.

(NU va recomandam sa le extrageti, acestea vor cadea pur si simplu.)

De asemenea, este posibil ca unele fire de par sa nu fie afectate de tratamentul cuaparatul de epilat Silkn SensEpil, din cauza etapelor diferite de crestere in care se afla la momentul sedintei sau a faptului ca au fost "ratate" de aparat.

Aceste fire vor fi insa afectate in timpul sedintelor ulterioare, de aceea este nevoie de mai multe sesiuni pentur a obtine rezultate ideale.
Pentru mai multe informatii privind aparatul de epilat Silkn Sensepil pentru a asigura o depilare perfecta contactati unul din reprezentantii nostri.

545665
Nou

Chief Executive Officer si Co-fondator al Silk’n, Moshe Mizrahy, însoțit de un consiliu de directori și ingineri cu mulți ani experienta in domeniul medical de fabricarea de dispozitive estetice și distribuție, s-au concentrat pe a deveni un lider mondial in producerea de dispozitive medicale estetice ce se pot folosi acasa.

Producatorii Silk’n au identificat o cerere de aparate pentru epilarea definitiva, o necesitate tot mai mare creata de un trend dinamic pe fondul serviciilor profesionale din sfera de beauty, oferite publicului de saloanele de infrumusetare. O solutie de inlaturare a parului nedorit prin procedeul de lumina intens pulsata - IPL (Intense Pulse Light) a determinat producatorul sa ia o decizie de a extinde gama de epilatoare ipl, prin oferirea a suprafete de epilat diferite, aparate de epilare definitiva cu un numar mai mic sau mai mare de impulsuri luminoase, diferite deimensiuni ale aparatelor sasu chiar ergonomii diferite in functie de modul de folosinta personal sau profesional, sau in functie de buget.

Toate aceste dispozitive de epilare definitiva cu lumina intens pulsata sunt in conformitate cu normele de siguranta aprobate de FDA, fac obiectul unor produse ce se pot folosi atat la salonul de infrumusetare dar in acelasi timp si in intimitatea domiciliului fara sa fie o corvoada intructiunile de folosire. Astfel toate epilatoarele Silk’n sunt foarte usor de folosit, foarte usor de adaptat necesitatilor fiecaruia, cu functii de reglare a intensitatii impulsului luminos pentru o siguranta sporita. Aceste avantaje sunt special concepute pentru a oferi o siguranta deplina si d a transforma epilarea clasica intr-uo epilare profesionala fie ca e la salon fie ca este acasa si chiar mai mult de atat, epilarea sa devina un capriciu.

Înca din 2008, cand a fost lansat primul epilator cu lumina pulsata (fie si el fara senzor de recunoastere a pielii bronzate sau inchise la culoare), tehnologia epilatoarelor din din familia Home Puls Light ™ tehnologie inovatoare ce sta la baza tuturor aparatelor pentru epilare definitiva Silkn, au avut la baza studii realizate de dermatologi, studii clinice, precum si satisfactia pacientului. Având în vedere că prima generație de epilatoare ipl lansata, Silk'n Systems, a crescut prin dezvoltarea a mai multe dispozitive pentru epilare definitiva, pentru utilizarea la domiciliu, pentru atingerea frumusetii medicale bazate pe energia luminoasa și dispozitive wellness pentru îmbunătățirea aspectului facial, estetica corporala, wellness si vitalitatea utilizatorilor.

IDEI INOVATOARE & DESIGN PERFECT

De la lansarea primului său epilator IPL, au mai fost adăugate cu succes la portofoliul său de produse pentru uz la domiciliu, tehnologii de lumină inovatoare, RF și cu LED-uri produse pentru mai multe indicatii ale pielii. Cu un portofoliuu de mai multe produse nu numai pentru indepartarea parului, avem Silk'n Flash & Go, Silk'n Flash & Go Luxx, Silk’n Sensepil, Silk’n Glide firma se bucura la nivel international de aprecierea clientilor, peste 4.000.000 de clienti fiin doar in primii 3 ani la nivel global. Astfel branduri sonore de pe pietele internationale folosesc azi tehnologia IPL cu lumina intens pulsata, branduri de produsele private, si co-branded pentru America de Nord si nivel Global, retaileri si distribuitori

Pentru a completa gama de produse de ingrijire a tenului la domiciliu sau de îndepartare a parului, Silkn a lansat produse bazate pe tehnologia luminii LED, cum ar fi Silk'n FaceFX, un dispozitiv de Anti-rid premiat și Silk'n Blue, un dispozitiv de lumină albastra pentru a obține rezultate de indepartarea acneei la cele mai bune costuri.

Fiecare dispozitiv Silk'n este proiectat pentru a oferi niveluri mai mare confort de utilizare, ușurința de utilizare și de siguranță caracteristici pentru a asigura un tratament convenabil, confortabil și eficient.

No reviews
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.