Lista de produse dupa marca Olivia Garden

Olivia Garden

OLIVIA GARDEN a fost creata in 1967 de Jean & Micheline Rennette in Liège, Belgia. A fost fondata pe principiile furnizarii coaforilor cu instrumente de salon de inalta calitate, inovatoare, frumoase si de ultima generatie.

Olivia Garden

Olivia Garden - Eleganta si Performanta in Ingrijirea Parului

Olivia Garden este un brand de top, recunoscut in industria de infrumusetare pentru perii de par profesionale de inalta calitate. Proiectate cu pasiune si inovatie, perii nostri sunt esentiali pentru ingrijirea si stylingul perfect al parului.

Cu o combinatie perfecta intre designul ergonomic, materialele premium si tehnologia avansata, perii Olivia Garden ofera o experienta de utilizare exceptionala. Fiecare perie este creata cu grija si atentie la detalii, pentru a asigura rezultate impecabile si o manipulare confortabila.

Indiferent de tipul de par si de stilul dorit, gama noastra variata de perii acopera toate nevoile tale. De la perii rotunzi pentru volum si bucle perfecte, la perii de indreptat pentru parul drept si neted, avem solutia ideala pentru fiecare coafura.

Folosim materiale de inalta calitate, cum ar fi fibrele de nailon si peri din par de mistret, care sunt rezistente, durabile si delicate cu firul de par. Aceste materiale de calitate superioara asigura o descurcare usoara, reducerea incurcarilor si minimizarea daunelor.

Inovatiile noastre tehnologice, precum sistemul nostru unicit de ventilare si utilizarea ceramicii sau turmalinei in perii, ajuta la distribuirea uniforma a caldurii si la obtinerea unui rezultat de styling de durata, protejand in acelasi timp firul de par.

Produsele noastre sunt apreciate de profesionisti din industria coafurii si sunt folosite in saloane de infrumusetare din intreaga lume. Calitatea superioara si performanta remarcabila fac din perii Olivia Garden alegerea perfecta pentru stilistele si clientii pretențioși.

Descopera colectia noastra de perii profesionale Olivia Garden si transforma-ti parul intr-o opera de arta. Indiferent de lungimea, textura sau stilul dorit, perii nostri te vor ajuta sa obtii rezultate extraordinare si sa iti imbunatatesti rutina de ingrijire a parului.

Fii mereu la inaltimea asteptarilor tale cu perii de par profesionale Olivia Garden - partenerul tau de incredere in frumusete si stil!

OLIVIA GARDEN a fost creata in 1967 de Jean & Micheline Rennette in Liège, Belgia. A fost fondata pe principiile furnizarii coaforilor cu instrumente de salon de inalta calitate, inovatoare, frumoase si de ultima generatie.

Astazi, Olivia Garden se bucura de o pozitie de lider de piata si a castigat peste 55 de brevete, facand produsele sale foarte populare printre coafori in peste 102 tari.

Instrumentele Olivia Garden sunt, de asemenea, folosite in culise la Saptamana modei din New York, precum si adesea observate in emisiuni TV, pe platouri de film si utilizate de stilisti celebri din intreaga lume.

Speram sa va bucurati de aceasta cronologie picturala a celor mai memorabile evenimente, produse, premii si repere ale Olivia Garden ...

Restrange
Product added to wishlist
Product added to compare.