Lista produselor dupa brand Indola

Indola

Indola - Inspirand stilul, inovand frumusetea. Indola este un brand de top in industria produselor de ingrijire si styling pentru par, dedicat profesionistilor din domeniul coafurii si clientilor lor exigenti. Cu o experienta de peste 90 ani in industrie, Indola se remarca prin pasiunea sa pentru creativitate, calitatea superioara a produselor si solutiile inovatoare.

Indola

Indola - Inspirand stilul, inovand frumusetea. Indola este un brand de top in industria produselor de ingrijire si styling pentru par, dedicat profesionistilor din domeniul coafurii si clientilor lor exigenti. Cu o experienta de peste 90 ani in industrie, Indola se remarca prin pasiunea sa pentru creativitate, calitatea superioara a produselor si solutiile inovatoare.

 

De la cele mai recente tendinte in coafura si culori vibrante, la tehnologii avansate in produsele de styling, Indola aduce in prim plan inovatia si excelenta. Echipa de experti in cercetare si dezvoltare a marcii lucreaza neincetat pentru a crea formule avansate, bazate pe cele mai recente descoperiri in industrie, asigurand astfel rezultate remarcabile pentru toate tipurile de par.

 

Indola nu doar isi propune sa ofere produse de cea mai inalta calitate, ci si sa sustina profesionistii din domeniul coafurii in dezvoltarea abilitatilor lor. Prin programele de formare si seminariile specializate, Indola ofera coaforilor instrumentele si cunostintele necesare pentru a-si exprima creativitatea si a excela in meseria lor.

 

Cu o comunitate pasionata si extinsa de profesionisti din intreaga lume, Indola inspira si promoveaza schimbul de idei si tendinte in domeniul coafurii. Prin intermediul platformelor online si evenimentelor de prestigiu, brandul incurajeaza conexiunile si colaborarile in cadrul industriei.

 

Indola - alegerea perfecta pentru cei care doresc sa se exprime prin parul lor si sa atinga noi culmi in frumusete. Descopera gama noastra completa de produse si fii inspirat de magia coafurii cu Indola!

0 Reviews
58,00 Lei
Pudra Volum Indola 10gr Pudra pentru volum si texturare. Sepoate folosi pe parul uscat sau umed.
0 Reviews
0 Reviews
120,00 Lei
Stoc epuizat
Pudra decoloranta alba Indola 900gr Decoloreaza pana la 8 tonuri
0 Reviews
Mai Sus
meniu
Inchide
Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide