Detalii despre magazinul TOTAL PRO BEAUTY

Vă mulțumim că ați ales magazinul nostru!

Total Pro Beauty este o marcă înregistrată de către SC Team Player Business SRL și este protejată conform Legii nr. 84/1998 și republicată în 2010 privind mărcile și indicațiile geografice.

TEAM PLAYER BUSINESS SRL este operator de date cu caracter personal, înregistrat la ANSPDCP sub nr. 15520.

Securitatea datelor dvs. este prioritatea noastră!

Garantăm că datele dvs. nu vor fi transmise către terți, societăți comerciale sau instituții și vor fi utilizate exclusiv pentru livrare și emiterea documentelor fiscale (facturi sau chitanțe) în baza comenzilor sau contractelor agreate împreună.

Deși CNP-ul este necesar pe factură pentru Declarația 394 (Declarație informativă privind livrările/prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul național conform OPANAF 3806/2013, utilizată începând cu declararea obligațiilor fiscale aferente lunii ianuarie 2016, actualizată în 06.04.2016), acesta nu este obligatoriu la plasarea unei comenzi fie online, fie telefonic.

Dacă nu doriți să furnizați CNP-ul, datele personale necesare sunt numele, prenumele, adresa și numărul de telefon.

ATENȚIE!

Toate produsele livrate de noi sunt însoțite de:

  • Factură fiscală
  • Certificat de garanție (1-3 ani)
  • Declarație de conformitate
  • Instrucțiuni de utilizare
  • Alte documente oficiale care atestă autenticitatea produselor și asigură un serviciu complet conform legislației în vigoare.

Despre TEAM PLAYER BUSINESS SRL

Compania TEAM PLAYER BUSINESS SRL a fost înființată în 2006 și deține site-ul www.tpb.ro, dedicat cumpărăturilor online și vânzărilor la distanță prin curier, servicii poștale, telefon sau internet. Nu avem magazine fizice pentru a menține prețurile cât mai mici.

TEAM PLAYER BUSINESS SRL este importator și distribuitor direct în România pentru branduri de renume internațional, pe care le găsiti aici: BRANDURI

DATE DE IDENTIFICARE

S.C. TEAM PLAYER BUSINESS S.R.L.

  • C.I.F.: RO18601348
  • Nr. Registrul Comerțului: J40/6633/19.04.2006
  • Telefon pentru contact: 0785-228.009 (Telekom)
Product added to wishlist
Product added to compare.