Aparat de tuns animale Wahl Pro Grip
Aparat de tuns animale Wahl Pro Grip
Aparat de tuns animale Wahl Pro Grip

Aparat de tuns animale Wahl Pro Grip

Aparat de tuns animale Wahl Pro Grip

WPG
Stoc epuizat
318,00 Lei

 

Aparat de tuns animale Wahl Pro Grip

PRECIZIE: Lame de mare precizie, auto-ascuțite, pentru rezultate precise
ÎNTREȚINERE UȘOARĂ: Set de lame demontabile pentru curățare ușoară
COMPACT: 25% mai mici decât mașinile de tuns
COLOR COD: Pieptenii de ghidare codificați în culori fac ca tăierea diferitelor lungimi să fie foarte ușoară.
Specificatii Pro Grip
Lama Set de lame de oțel de înaltă precizie, cu auto-ascuțire
Lungimea de tăiere 1 mm
Lățimea de tăiere 45 mm
Funcționarea cu cablu
Tensiune rețea 100-240V | 50 / 60Hz
Kitul include 8 piepteni de ghidare cu coduri de culoare (3, 6, 10, 13, 16, 19, 22 si 25 mm), perie de curatare, protectie lamă, foarfece, pieptene, ulei de lamă

Inca din 1919, odata cu inventarea primului tuns electric, Wahl Clipper Corporation a fost lider in categoria profesionala si ingrijire acasa. Astazi, cu peste 3300 de angajati in toata lumea, suntem mandri sa ducem mai departe traditia de inovatie și servicii de suport pentru clienti, care a fost creat de către Leo J. Wahl.

In timp ce ne-am schimbat de-a lungul anilor, am ramas, de asemenea, la fel. Suntem inca in sediul central in Sterling, Illinois, Statele Unite ale Americii. Azi produsele noastre sunt vandute in aproximativ 165 de tari din intreaga lume, cu sase unitati de productie la nivel mondial, precum și unsprezece birouri de vanzări. Produsele noastre raman standardul global pentru integritate, valoare și eficiență.

La Wahl, suntem mandri de mostenirea noastra de excelenta precum si lista noastra remarcabila de produse inovatoare, pentru prezent și viitor pentru piața mondiala.

 

Anul 2010, anul al 91-lea de existenta Wahl Clipper Corporation, este anul in care Wahl este un lider al industriei internationale, in fabricarea produselor pentru frumusetea profesionala, frizerie la salon,  comert, ingrijire personala a consumatorului si ingrijire a animalelor. Cu sediul central in Sterling, Illinois., Wahl are in prezent aproximativ 2.000 de oameni din intreaga lume in Argentina, Australia, Brazilia, Canada, China, Anglia, Germania, Olanda, Ungaria, Japonia, Rusia, Africa de Sud, Spania și Statele Unite ale Americii.

Produsele Wahl sunt disponibile in 165 de tari din intreaga lume.

WAHL ... maine

Sub conducerea lui Greg Wahl, compania stabileste atractiile sale cu viziunea de lider, o noua filozofie pentru secolul 21. "Pentru a mentine pozitia de lider in categoriile de ingrijire personala pe care le deservim, trebuie sa avem viziune. Viziune pentru a imbunatați in mod continuu produsele noastre existente.

Viziune pentru a aduce noi produse pe piata care satisfac dorintele si nevoile consumatorilor.

Viziunea pentru a ramane o companie inovatoare, de a se pozitiona inaintea competitorilor nostri, viziune pentru a sprijini clientii nostri, comerciantii cu amanuntul, cu programe de marketing, care fac usor, distractiv și profitabil pentru ei de a vinde mai multe produse Wahl. A fi lider cu viziune de vanzari inseamna ca in mod constant sa fim pregatiti de noi oportunitati. Prin impartasirea viziunii noastre, putem face ziua de maine absolut extraordinara. "

nu sunt recenzii
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

7 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.