• La reducere!
  • -10%
Cutit pentru Masina de Contur Andis T-OUTLINER GTX
Cutit pentru Masina de Contur Andis T-OUTLINER GTX

Cutit pentru Masina de Contur Andis T-OUTLINER GTX

Cutit pentru Masina de Contur Andis T-OUTLINER GTX

AND04850
198,00 Lei 220,00 Lei -10%
Cu TVA

 

Cutit pentru Masina de Contur Andis T-OUTLINER GTX

Cutit pentru Masina de Contur Andis T-OUTLINER GTX

Andis Company isi are radacinile in trecut cand Matthew Andis lucra la Mitchell Motor Car Company in Racine, Wisconsin, Statele Unite ale Americii ca producator de unelte si a decis sa plece si sa isi inceapă propria afacere. John Oster si Henry Meltzer au venit acasa si au cerut sa fie parteneri in noul proiect. Ca rezultat, Andis O M Manufacturing s-a nascut in jurul anilor 1920-1921. In curand, compania lor a fost contractata pentru a produce ustensile pentru o masina de tuns nemotorizata. Acest parteneriat a durat aproximativ un an.

Cand cei trei s-au despartit, fiecare si-a inceput propria companie in Racine. Andis a dezvoltat repede tunsul electric Andis si a inceput compania Andis Clipper, care a evoluat in compania Andis de astazi. A fost incorporat oficial in anul 1922. Racine a fost un pat fierbinte pentru motoarele electrice, în special cu inventia motorului fractionat HP. Companiile locale, cum ar fi Hamilton Beach, InSinkErator, Dremel și Andis, au folosit aceasta tehnologie pentru a face mixere, dispozitive de distribuire a deseurilor alimentare si unelte manuale rotative.

Avantajul pe care a avut-o masina de tuns a lui Andis este ca era mai mica, mai rapida si a avut o performanta mai mare decat alte masini de tuns disponibile la acea vreme. Acesta masina de tuns a fost prima generatie a Master Clipper de astazi, care este inca unul dintre cele mai populare modele ale lui Andis. Productia a început in subsolul casei familiei Andis, iar intreaga familie a ajutat la asamblarea masinilor de tuns. Matthew le-a vandut de la usa la usa la frizerii din Racine si în zona inconjuratoare.

Frizerii americani l-au imbratisat repede pe noul Andis Clipper. Initial, Andis a inchiriat spatiu intr-o cladire industriala pentru fabricarea masinii de tuns, dar compania a crescut rapid si s-a mutat din nou, de data aceasta intr-o cladire noua de 16.000 de metri patrati. Astazi, Andis are mai mult de 400 de angajati la statia sa de 160.000 de metri patrati, situata chiar in strada de la Racine din Sturtevant, Wisconsin, unde au fost puse in aplicare principii de fabricare a produselor de calitate superioara.

Andis cutit pentru masina de contur cu fir T-Outliner GTX este special creat pentru a inlocui cutitele masinilor de tuns ORL, Cordless T-Outliner Li.

Andis cutit pentru masina de contur cu fir T-Outliner GTX din otel carbon este lama sigura, cu durata lunga de viata, care ramane ascutita.

Specificatii Tehnice:

Dimensiuni de taiere : 0.1mm     

Material : Otel carbon

Se potriveste la modele: ORL, Cordless T-Outliner Li

Andis - Masini de Tuns Profesionale 

Greu de crezut, dar au trecut aproape 100 de ani de cand Mathew Andis a creat prima generatie de Master Clipper de astazi in subsolul casei sale din Racine, Wisconsin.

Patru generatii mai tarziu, am ramas detinute si operate de o familie. si suntem mandri sa lucram alaturi de o echipa dedicata mostenirii Andis intr-o unitate de ultima generatie situata la doar o scurta calatorie cu masina de unde a inceput totul.

Cum am ajuns aici nu a fost usor, dar a fost foarte simplu: daca nu este cel mai bun, nu reusim. Acest angajament neclintit fata de inovatia si calitatea necrutatoare ramane la fel de adevarat si astazi ca acum un secol.

Daca avem ceva de spus sin aceasta chestiune, va ramane la fel de adevarat si dupa un secol.
La Andis, suntem dedicati crearii de schimbari pozitive, pe termen lung, in comunitatile pe care le deservim prin educatie si actiune.

Acum, mai mult ca niciodata, trebuie sa vorbim impotriva inegalitatii rasiale si sa luptam simpotriva nedreptatii. De aceea, Andis Company si Andis Foundation au donat Equal Justice Initiative si The Conscious Kid - ambele organizatii sunt dedicate educatiei, progresului si egalitatii.

Initiativa Equal Justice se angajeaza sa puna capat incarcerarii in masa si a pedepselor excesive din Statele Unite, contestand nedreptatea rasiala si economica si protejand drepturile fundamentale ale oamenilor pentru cei mai vulnerabili oameni din societatea americana.

The Conscious Kid este o organizatie de educatie, cercetare si politica dedicata reducerii partinirii si promovarii dezvoltarii pozitive a identitatii in randul tinerilor.

Ei colaboreaza cu organizatii, scoli si familii din intreaga tara pentru a promova accesul la cartile pentru copii, concentrand grupurile subreprezentate si oprimate.
Andis se mandreste ca are radacini in diverse comunitati. Ne sprijinim clientii, asociatii, educatorii, ambasadorii si toti oamenii care cred in egalitatea sociala. Impreuna vom continua sa fim impotriva rasismului si discriminarii. Acesta este modul in care lucram spre un viitor mai bun pentru toata lumea.

La Total Pro Beauty suntem mandri sa va prezentam brandul Andis ca parte a sortimentului sau! De peste 90 de ani, niciun brand nu a cunoscut taierea si stilul mai bine decat Andis.

In urma cu aproape 80 de ani, Andis a introdus produse in Europa, iar astazi aceste produse sunt disponibile in 90 de tari din intreaga lume.

Frizerii, stilistii si consumatorii de pretutindeni continua sa caute masini de tuns Andis, masini de tuns si lame atunci cand au nevoie de performanta de top.Total Pro Beauty este mandru sa prezinte Andis ca parte a sortimentului sau!

De peste 90 de ani, niciun brand nu a cunoscut taierea si stilul mai bine decat Andis. in urma cu aproape 80 de ani, Andis a introdus produse in Europa, iar astazi aceste produse sunt disponibile in 90 de tari din intreaga lume.

Frizerii, stilistii si consumatorii de pretutindeni continua sa caute masini de tuns, masini de tuns si lame Andis atunci cand au nevoie de instrumente de cea mai buna performanta.

nu sunt recenzii
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.