• La reducere!
 • -10%
Wahl Set Aparat Fara Fir Beret+Super Taper

Wahl Set Aparat Fara Fir Beret+Super Taper

Wahl Set Aparat Fara Fir Beret+Super Taper

WAHL SET APARAT FARA FIR BERET+SUPER TAPER

Wahl BST
1.233,00 Lei 1.370,00 Lei -10%

 

Wahl Set Aparat Fara Fir Beret+Super Taper

WAHL SET APARAT FARA FIR BERET+SUPER TAPER


Acest set de masini de tuns profesionale Wahl Set Aparat Fara Fir Beret+Super Taper sunt extrem de eficiente si avantajoase. Setul contine aparat de contur Wahl Beret Stealth si masina de tuns Wahl Cordless Super Taper.
Wahl Beret Stealth: Masina de contur pentru uz profesional, extrem eficient, foarte silentios si redus in greutate, cu baterie litiu-ion, cu timp de incarcare de 60 minute si autonomie de functionare de 75 minute. Set de cutite inter schimbabile cu lungimea de taiere de 0,4mm si latimea lamei de 28mm. Motor DC 6000rpm.
Wahl Cordless Super Taper: Aparat profesional cu fir / fara fir, echipat cu un motor oscilant DC 5500 puternic si durabil. Tehnologia acumulatorului cu litiu Ion inseamna un timp de rulare de 100 de minute cu un timp de incarcare de 120 minute. Afisaj LED care indica nivelul de incarcare a bateriei, precum si timpul de incarcare. Lungimea de taiere de la 1 mm la 2mm si lațimea de taiere 46 mm.

Setul contine:

 • 1 Buc Masina de contur Beret Stealth
 • 1 Buc Stand de incarcare pt Beret Stealth
 • 4 buc gratare inaltatoare
 • 1 buc perie curatre + ulei
 • 1 buc cablu conectare
 • 1 buc capac protectie cutit
 • 1 buc manual utilizare
 • 1 buc aparat de tuns Cordless Super Taper
 • 1 buc protectie cutit
 • 1 buc perie curatare + ulei
 • 4 buc inaltatoare
 • 1 buc adaptor incarcare
 • 1 buc piaptan frizer
 • 1 buc manual utilizare
 • 1 buc Geanta pentru depozitare

Uzura prematura a cutitelor masinilor de tuns:

In general uzura fizica se poate produce din mai multe motive. Cel mai adesea apare din cauza folosirii incorect sau din cauza nerespectarii etapelor esentiale de intretinere.

Printre cele mai des intalnite putem aminti:

 • lipsa filmului de lubrifiant de pe suprafata taisului
 • supraincalzirea rapida in timpul functionarii
 • uzura ghidajului de plastic
 • existenta reziduurilor (blana/par, metale, praf si alte materiale straine) intre lamele cutitului inferior si superior

Recomandam folosirea spray-ului pentru racire si lubrifiere intre tunsori si pentru intretinere corecta.

Intretinerea corecta a cutitelor masinilor de tuns Wahl Set Aparat Fara Fir Beret+Super Taper
Cutitele masinilor de tuns trebuie unse cu un ulei special destinat inainte, in timpul si dupa folosirea lor. Daca lamele cutitului lasa o dunga sau pare ca incetinesc mersul masinii de tuns, atunci ele au nevoie de ajustarea suruburilor, verificarea arcului de tensionare sau a ghidajului de plastic si ungerea cu un film de ulei.

Procedura implica aplicarea catorva picaturi de ulei pe partea frontala a cutitelor si pe piesele mobile. Excesul de ulei se sterge imediat cu o carpa uscata si curata. Atunci cand nu sunt folosite, cutitele masinilor de tuns se vor pastra intr-o cutie speciala uscata sau in ambalajul in care au fost achizitionate.

Dorim sa va atragem atentia ca produsul face parte din categoria produselor care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena in cazul in care au fost desigilate de consumator si utilizate dupa desigilare (ex.: masini de tuns, aparate de contur, shavere, orice produse care in urma folosiri intra in contact cu pielea utilizatorului)

Inca din 1919, odata cu inventarea primului tuns electric, Wahl Clipper Corporation a fost lider in categoria profesionala si ingrijire acasa. Astazi, cu peste 3300 de angajati in toata lumea, suntem mandri sa ducem mai departe traditia de inovatie și servicii de suport pentru clienti, care a fost creat de către Leo J. Wahl.

In timp ce ne-am schimbat de-a lungul anilor, am ramas, de asemenea, la fel. Suntem inca in sediul central in Sterling, Illinois, Statele Unite ale Americii. Azi produsele noastre sunt vandute in aproximativ 165 de tari din intreaga lume, cu sase unitati de productie la nivel mondial, precum și unsprezece birouri de vanzări. Produsele noastre raman standardul global pentru integritate, valoare și eficiență.

La Wahl, suntem mandri de mostenirea noastra de excelenta precum si lista noastra remarcabila de produse inovatoare, pentru prezent și viitor pentru piața mondiala.

 

Anul 2010, anul al 91-lea de existenta Wahl Clipper Corporation, este anul in care Wahl este un lider al industriei internationale, in fabricarea produselor pentru frumusetea profesionala, frizerie la salon,  comert, ingrijire personala a consumatorului si ingrijire a animalelor. Cu sediul central in Sterling, Illinois., Wahl are in prezent aproximativ 2.000 de oameni din intreaga lume in Argentina, Australia, Brazilia, Canada, China, Anglia, Germania, Olanda, Ungaria, Japonia, Rusia, Africa de Sud, Spania și Statele Unite ale Americii.

Produsele Wahl sunt disponibile in 165 de tari din intreaga lume.

WAHL ... maine

Sub conducerea lui Greg Wahl, compania stabileste atractiile sale cu viziunea de lider, o noua filozofie pentru secolul 21. "Pentru a mentine pozitia de lider in categoriile de ingrijire personala pe care le deservim, trebuie sa avem viziune. Viziune pentru a imbunatați in mod continuu produsele noastre existente.

Viziune pentru a aduce noi produse pe piata care satisfac dorintele si nevoile consumatorilor.

Viziunea pentru a ramane o companie inovatoare, de a se pozitiona inaintea competitorilor nostri, viziune pentru a sprijini clientii nostri, comerciantii cu amanuntul, cu programe de marketing, care fac usor, distractiv și profitabil pentru ei de a vinde mai multe produse Wahl. A fi lider cu viziune de vanzari inseamna ca in mod constant sa fim pregatiti de noi oportunitati. Prin impartasirea viziunii noastre, putem face ziua de maine absolut extraordinara. "

nu sunt recenzii
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.