Moser Travel Shaver Aparat De Ras
Moser Travel Shaver Aparat De Ras

Moser Travel Shaver Aparat De Ras

Moser Travel Shaver Aparat De Ras

128,00 Lei
Cu TVA

 

Moser Travel Shaver Aparat De Ras

Aparat de ras profesional, poate fi utilizat atat in saloanele de infrumusetare cat si pentru uz personal. Acest produs functioneaza fara fir, pe baza de acumulatori/baterii. Baza de contact rotunda cu lama finisata, cu sita care permite taierea foarte aproape de piele. Timp de incarcare 8 ore, autonomie de functionare de 45 minute. Indicator LED pentru incarcare.

Pachetul contine:

1 buc aparat de ras

1 buc husa depozitare

1 buc cablu incarcare

1 buc perie curatare

1 buc cutit rezerva

1 buc capa protectie

1 buc instructiuni

Dorim sa va atragem atentia ca produsul face parte din categoria produselor care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena in cazul in care au fost desigilate de consumator si utilizate dupa desigilare (ex.: masini de tuns, aparate de contur, shavere, orice produse care in urma folosiri intra in contact cu pielea utilizatorului)

Moser

Moser - Inovatie produsa in Germania - tehnologie pura

Plecand de la idei de produse excepționale, tehnologie orientata spre viitor si prima clasa de calitate "Made in Germany" sunt caracteristicile care definesc marca MOSER. MOSER este cel mai important producator european de echipamente și hairstyling care stabileste standarde atunci cand vine vorba de aparate profesionale inovatoare.

MOSER, un brand de tradiție, parte a companiei Wahl Clipper Corporation din SUA, alianta corporativa, lider international de piata pentru aparatele hairstyling de inalta performanta.

Moser aduce pe piata cele mai recente tehnologii si echipamente de producție si dezvoltare disponibile pentru Wahl GmbH la locația fabricii din Unterkirnach in Padurea Neagra.

Toate aparatele profesionale MOSER hairstyling si seturi de lame de precizie sunt fabricate în Germania, fiind dezvoltate și fabricate in Unterkirnach și distribuite de acolo in intreaga lume.

nu sunt recenzii
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.