• La reducere!
  • -12%
Wahl Turbobooster Uscator de par 2400W
Wahl Turbobooster Uscator de par 2400W

Wahl Turbobooster Uscator de par 2400W

Wahl Turbobooster Uscator de par 2400W

WA4314-0470
Ultimele produse in stoc
422,40 Lei 480,00 Lei -12%

 

Wahl Turbobooster Uscator de par 2400W

Uscatorul de par Wahl Turbobooster Uscator de par 2400W este un uscator de par puternic de 2400 W care asigura uscarea rapida si eficienta a parului.

Wahl Turbobooster are un ventilator puternic, cu un debit de aer maxim de 80 de metri cubi pe ora.

Tehnologia avansata de ceramică integrata reduce timpul de uscare, previne incarcarea statica a parului, iar tehnologia inovativa nano argint are efect antibacterian.

Viteza uscatorului de par este reglabila in 2 trepte si temperatura in 3 trepte.

Uscatorul de par Wahl Turbobuooster are buton instantaneu de aer rece.

Wahl Turbobuooster este compact, ușor și silentios.

Pachetul include:

1 buc uscator de par
2 buc duze concentratoare
1 buc instructiuni utilizare

Inca din 1919, odata cu inventarea primului tuns electric, Wahl Clipper Corporation a fost lider in categoria profesionala si ingrijire acasa. Astazi, cu peste 3300 de angajati in toata lumea, suntem mandri sa ducem mai departe traditia de inovatie și servicii de suport pentru clienti, care a fost creat de către Leo J. Wahl.

In timp ce ne-am schimbat de-a lungul anilor, am ramas, de asemenea, la fel. Suntem inca in sediul central in Sterling, Illinois, Statele Unite ale Americii. Azi produsele noastre sunt vandute in aproximativ 165 de tari din intreaga lume, cu sase unitati de productie la nivel mondial, precum și unsprezece birouri de vanzări. Produsele noastre raman standardul global pentru integritate, valoare și eficiență.

La Wahl, suntem mandri de mostenirea noastra de excelenta precum si lista noastra remarcabila de produse inovatoare, pentru prezent și viitor pentru piața mondiala.

 

Anul 2010, anul al 91-lea de existenta Wahl Clipper Corporation, este anul in care Wahl este un lider al industriei internationale, in fabricarea produselor pentru frumusetea profesionala, frizerie la salon,  comert, ingrijire personala a consumatorului si ingrijire a animalelor. Cu sediul central in Sterling, Illinois., Wahl are in prezent aproximativ 2.000 de oameni din intreaga lume in Argentina, Australia, Brazilia, Canada, China, Anglia, Germania, Olanda, Ungaria, Japonia, Rusia, Africa de Sud, Spania și Statele Unite ale Americii.

Produsele Wahl sunt disponibile in 165 de tari din intreaga lume.

WAHL ... maine

Sub conducerea lui Greg Wahl, compania stabileste atractiile sale cu viziunea de lider, o noua filozofie pentru secolul 21. "Pentru a mentine pozitia de lider in categoriile de ingrijire personala pe care le deservim, trebuie sa avem viziune. Viziune pentru a imbunatați in mod continuu produsele noastre existente.

Viziune pentru a aduce noi produse pe piata care satisfac dorintele si nevoile consumatorilor.

Viziunea pentru a ramane o companie inovatoare, de a se pozitiona inaintea competitorilor nostri, viziune pentru a sprijini clientii nostri, comerciantii cu amanuntul, cu programe de marketing, care fac usor, distractiv și profitabil pentru ei de a vinde mai multe produse Wahl. A fi lider cu viziune de vanzari inseamna ca in mod constant sa fim pregatiti de noi oportunitati. Prin impartasirea viziunii noastre, putem face ziua de maine absolut extraordinara. "

nu sunt recenzii
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.