Sensus Vopsea de par fara amoniac 9.71

Sensus Vopsea de par fara amoniac 9.71

Sensus Vopsea de par fara amoniac 9.71

Vopsea profesionala fara amoniac Blond violet foarte deschis

Proportie amestec 1:1,5 (1:2 pentru seria Super-blond)

Timp de actionare: 30’-55 minute

Activatorul LUX se achizitioneaza separat nu este inclus in cutie !!

MC2-9.71
48,00 Lei

 

Sensus Vopsea de par fara amoniac 9.71

Vopsea profesionala fara amoniac Blond violet foarte deschis

Timp de actionare: 30’-55 minute

Activatorul LUX se achizitioneaza separat nu este inclus in cutie !!

  • Proportie amestec 1:1,5 (1:2 pentru seria Super-blond)
  • Timp de actionare: 30’-55 minute
  • Deschide pana la 4 tonuri
  • Perfecta acoperire a parului alb
  • Formula fara amoniac, fara PPD & Resorcinol

Serviciu de super-deschidere

  • Proporție amestec 1:2 Vopsea Super-blond MC2 + Lux Activator 40 vol

Serviciu de colorare permanentă

  • Proporție amestec 1:1,5 Vopsea MC2 + Lux Activator 10, 20, 30 sau 40 vol

Serviciu de colorare ton pe ton

  • Proporție amestec (1:1,5 Vopsea MC2 + Lux Activator 10 vol) + 1/3 NECTAR Restructurant pentru vopsea fără amoniac

 MC2 Hair Color este noua vopsea profesionala permanenta oxidativa fara amoniac, PPD, parabeni, siliconi și resorcinol adaugat. Reface parul asigurând o acoperire maxima, stralucire, catifelare și durabilitate a culorii. Imbogatit cu boabe de Quinoa si Acai aprobate asociate cu inovatorul complex activ revitalizant ARC.

 

SensUs - Emotie si Eleganta in Fiecare Detaliu. SensUs este un brand rafinat, care aduce o combinatie perfecta intre designul sofisticat si calitatea superioara a produselor sale. Ne straduim sa aducem o atingere distinctiva fiecarui aspect al vietii tale, prin intermediul produselor noastre inspirate de frumusetea si pasiunea noastra pentru creatie.

Indiferent daca este vorba despre accesorii de moda, obiecte pentru casa sau articole de papetarie, SensUs se angajeaza sa ofere experiente unice si memorabile. Fiecare produs este conceput cu atentie la detalii, utilizand materiale de cea mai inalta calitate si procese de productie sustenabile.

Misiunea noastra este sa aducem rafinamentul si eleganta in viata de zi cu zi a clientilor nostri. Incercam sa inspiram si sa exprimam emotie prin fiecare produs, creand astfel legaturi profunde si durabile cu cei care apreciaza arta si frumusetea intr-un mod unic.

Valorile noastre sunt fundamentale in tot ceea ce facem. Cautam in mod constant inovatia si creativitatea, imbinând traditia cu designul contemporan pentru a oferi produse care sa reziste testului timpului. Ne dedicam sustenabilitatii si responsabilitatii fata de mediul inconjurator, promovand practici ecologice si utilizand materiale prietenoase cu natura.

Cu SensUs, fiecare produs devine o declaratie de stil si o expresie a personalitatii tale. Indiferent ca alegi un accesoriu chic, un obiect decorativ sau un instrument de scris elegant, vei simti pur si simplu ca te conectezi cu esenta noastra - pasiunea pentru frumusete, calitate si arta de a trai frumos.

Descopera universul SensUs si lasa-te purtat intr-o calatorie de rafinament si implinire personala. Fiecare produs este creat pentru a-ti aduce bucurie si a-ti insoti fiecare moment special din viata ta. Cu SensUs, traieste frumusetea in fiecare detaliu!

nu sunt recenzii
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.