• La reducere!
  • -31%
Silkn Glide - epilator IPL
Silkn Glide - epilator IPL
Silkn Glide - epilator IPL
Silkn Glide - epilator IPL
Silkn Glide - epilator IPL

Silkn Glide - epilator IPL

Silkn Glide 50K - primul epilator IPL-HPL fara consumabile

50.000 impulsuri luminoase

viteza incredibila, un impuls pe secunda

usor, portabil, ergonomic

il poti lua oriunde in bagaje

eficient si potent

Stoc epuizat
643,88 Lei 933,16 Lei -31%

 

Silkn Glide - epilator IPL pentru epilare definitiva

 

- primul epilator HPL care iti asigura epilarea definitiva pentru tot restul vietii (50.000 impulsuri)

- primul epilator cu lumina pulsata (HPL) fara consumabile

- primul epilator HPL ergonomic cu dimensiuni reduse de numai 200 grame

- primul epilator care permite epilarea prin alunecare - un impuls pe secunda

- 3 cm patrati suprafata de epilat prin declansarea unui impuls

 

Epilatorul Silk'n Glide este acum disponibil in magazinul nostru on-line!
Acest nou dispozitiv Silk'n functioneaza cu tehnologia HPL™ pentru epilare definitiva. Epilatorul Silk'n Glide ofera pana la 50.000 de impulsuri cu o dimensiune punct care trateaza 3 cm². Deci, este ideal pentru zonele delicate ale corpului! In afara de viteza este reglabil intre 1 impuls pe secunda la 1 impuls la 3,5 secunde, in functie de nivelul de energie.

Epilatorul Silkn Glide  va ofera epilarea diverselor zone intr-un timp record dupa cum urmeaza:

Epilat Brate - 2 minute

Epilat antebrat - 6 minute

Epilat bikini line - 6 minute

Epilat picioare lung - 16 minute

Epilare Spate barbati - 12 minute

Epilat piept barbati - 12 minute

Iata cateva costuri estimative pentru mai multe zone de epilat:

Zona tratata Suprafata Impulsuri Numar de  Pret maxim Cost maxim Lei
in cm2  pe sedinta  sedinte  Lei pe impuls  pe tratament
Epilat perciuni 8 3 4 0.0126 0.15
Epilat mustata  8 3 4 0.0126 0.15
Epilat barba  36 12 4 0.0126 0.60
Epilat Axial 48 16 4 0.0126 0.81
Epilat inghinal 48 16 4 0.0126 0.81
Epilat antebrat  180 60 4 0.0126 3.02
Epilat brate lung  300 100 4 0.0126 5.04
Epilat picioare scurt 380 126 4 0.0126 6.35
Epilat Picioare lung 820 273 4 0.0126 13.76
Epilat abdomen  300 100 4 0.0126 5.04
Epilat fese  410 136 4 0.0126 6.85
Epilat piept (barbati)  800 266 4 0.0126 13.41
Epilat spate (barbati)  900 300 4 0.0126 15.12


Recomandat de medici
Silk'n Glide este un dispozitiv pe baza de lumina pulsata de epilare definitiva a parului, proiectat special pentru acasa – utilizare foarte comoda. Silk'n Glide poate fi utilizat pentru a indeparta parul nedorit de pe corp. Zonele ideale ale corpului pentru utilizarea Silk'n Glide includ axile, zona inghinala, brate, picioare, fata, spate, umeri si piept. Glide ofera 5 nivele de energie de la 1(cel mai scazut) la 5(cea mai mare). Silk'n Glide este aprobat de FDA si a fost testat de dermatologii si chirurgii de top din EU care au confirmat faptul ca Glide poate fi folosit in conditii de siguranta, este usor de folosit si foarte comod, acesta oferind epilarea definitiva in intimitatea propriei locuinte.


Tehnologia Home Pulsed Light ( HPL™ )
A fost conceput pentru a capta toate beneficiile clinice ale luminii pulsate pentru epilarea definitiva acasa. In studiile clinice cu durata de peste un an, medicii dermatologi de top si chirurgii plasticieni au gasit Silk'n Glide capabil sa obtina rezultate excelente de indepartare a parului .
De asemenea, potrivit pentru tipurile de piele mai inchisa, fata de aparatele mai mari din categoia lui.
Indepartarea parului cu lumina pulsata nu este potrivita pentru tipurile de piele de culoare inchisa natural sau prin bronzare. Cu toate acestea , Silk'n Glide utilizeaza niveluri de energie mult mai mici decât alte dispozitive facandu-l potrivit pentru tratarea unui spectru mai larg de tonuri de piele, inclusiv cele mai întunecate. Astfel, doar cele mai intunecate tonuri de piele (sau foarte bronzate)nu pot fi tratate cu Silk'n Glide.


Siguranta cu Silk'n Glide
Cu siguranta Silk'n Glide este pe primul loc, in ceea ce priveste siguranta la utilizare. Silk'n Glide vine cu un senzor de culoare a pielii built-in, care este conceput pentru a aprecia culoarea tenului tratat. Aceasta caracteristica unica garanteaza un nivel ridicat de siguranta , acest sistem nu va va lasa sa faceti epilarea in cazul in care nuanta pielii este prea intunecata.
Silk'n Glide are o caracteristica de siguranta built-in de protectie a ochilor. Acesta a fost proiectat astfel incat un puls de lumina nu poate fi emis atunci cand epilatorul nu este activat asupra pielii. Caracteristica de siguranta permite tratamentul numai atunci când suprafata de tratament este în contact cu tesutul.


Pulseaza si Aluneca

Epilatorul Silk'n Glide declaseaza un impuls pe secunda. Practic lanseaza impulsul si aluneca mai deparet fara sa astepti sa se incarce.
Lumina Pulsata este cea mai buna tehnologie pentru a lucra cu un nivel de energie mai mare, deoarece permite un control mai bun de acoperire a pielii. Cand pulseaza, impulsurile Silk'n Glide trebuie administrate in randuri, pornind de la un capat al fiecarui rand si progreseaza secvential spre celalalt capat, astfel ajuta sa evite tratarea aceleasi zone de mai multe ori.


Expunerea la soare
Cel mai scazut nivel de energie Silk'n Glide, este conceput special pentru utilizarea in conditii de siguranta chiar si dupa expunerea la soare. Dupa expunerea la soare, puteți continua utilizarea epilatorului Silk'n Glide, dar numai la cel mai scazut nivel de energie .
Expunerea la soare include expunerea neprotejata la lumina directa a soarelui de peste 15 minute in mod constant, sau expunerea neprotejata la soare de peste o ora in mod constant. Pentru a proteja pielea recent tratata atunci cand va expuneti la lumina soarelui, asigurati-va ca aplicati protectie solara SPF 30 sau mai mare, timp de 2 saptamani dupa fiecare sesiune de indepartare a parului.


Nivelul de energie
Nivelul de energie determina intensitatea impulsului luminii epilatorului Silk'n Glide asupra pieleii tale. Epilatorul Silkn Glide ofera 5 nivele de energie de la 1 (cel mai scazut) la 5 (cel mai inalt), reprezentate de cinci indicatoare luminoase nivel de energie. Setarea nivelului de energie pentru tratamente determina numarul de impulsuri pe care dispozitivulu le poate produce.
• nivelul de energie 1 - 1 puls la fiecare 1 secunda
• nivelul de energie 2 - 1 puls la fiecare 1.5 secunde
• nivelul de energie 3 - 1 puls după 2.3 secunde
• nivelul de energie 4 - 1 puls după 3 secunde
• nivelul de energie 5 - 1 puls după 3.4 secunde


Cum functioneaza ?
Procesul de indepartare a parului cu laser si pe baza de lumina este bine cunoscut si foarte eficient. Acest lucru a fost dovedit in urma utilizarii in intreaga lume, de peste 15 ani ca o modalitate sigura si eficienta pentru epilarea definitiva.
Epilarea cu lumina pe baza de tehnologie HPL
Tehnologia pe baza de lumina pulsata folosita in indepartarea a parului este construita plecand de la teoria phototermolizei selective. In acest proces, energia optica este folosita pentru a dezactiva cresterea parului. In scopul de a obtine acest efect termic, firul de par trebuie sa absoarba energia din lumina si sa o transforme in caldura. Aceasta selectivitate se poate realiza deoarece energia optica ridicata aplicata la nivelul tesului este in mare parte absorbita de radacina parului, in timp ce epiderma si tesutul inconjurator este racit în mod activ (printr-un mecanism de racire). Pigmentul din firul de par, care este responsabil pentru absorbtia luminii este numit melanina si genereaza caldura care dezactiveaza în cele din urma puterea de crestere a parului. Cand cresterea parului este dezactivata, indepartarea acestuia pe termen lung este un fapt.

SIGURANTA SI CONTRAINDICATII IN EPILAREA DEFINITIVA

 Citeste aici despre siguranta in epilarea definitiva

Glide50k
Nou

Chief Executive Officer si Co-fondator al Silk’n, Moshe Mizrahy, însoțit de un consiliu de directori și ingineri cu mulți ani experienta in domeniul medical de fabricarea de dispozitive estetice și distribuție, s-au concentrat pe a deveni un lider mondial in producerea de dispozitive medicale estetice ce se pot folosi acasa.

Producatorii Silk’n au identificat o cerere de aparate pentru epilarea definitiva, o necesitate tot mai mare creata de un trend dinamic pe fondul serviciilor profesionale din sfera de beauty, oferite publicului de saloanele de infrumusetare. O solutie de inlaturare a parului nedorit prin procedeul de lumina intens pulsata - IPL (Intense Pulse Light) a determinat producatorul sa ia o decizie de a extinde gama de epilatoare ipl, prin oferirea a suprafete de epilat diferite, aparate de epilare definitiva cu un numar mai mic sau mai mare de impulsuri luminoase, diferite deimensiuni ale aparatelor sasu chiar ergonomii diferite in functie de modul de folosinta personal sau profesional, sau in functie de buget.

Toate aceste dispozitive de epilare definitiva cu lumina intens pulsata sunt in conformitate cu normele de siguranta aprobate de FDA, fac obiectul unor produse ce se pot folosi atat la salonul de infrumusetare dar in acelasi timp si in intimitatea domiciliului fara sa fie o corvoada intructiunile de folosire. Astfel toate epilatoarele Silk’n sunt foarte usor de folosit, foarte usor de adaptat necesitatilor fiecaruia, cu functii de reglare a intensitatii impulsului luminos pentru o siguranta sporita. Aceste avantaje sunt special concepute pentru a oferi o siguranta deplina si d a transforma epilarea clasica intr-uo epilare profesionala fie ca e la salon fie ca este acasa si chiar mai mult de atat, epilarea sa devina un capriciu.

Înca din 2008, cand a fost lansat primul epilator cu lumina pulsata (fie si el fara senzor de recunoastere a pielii bronzate sau inchise la culoare), tehnologia epilatoarelor din din familia Home Puls Light ™ tehnologie inovatoare ce sta la baza tuturor aparatelor pentru epilare definitiva Silkn, au avut la baza studii realizate de dermatologi, studii clinice, precum si satisfactia pacientului. Având în vedere că prima generație de epilatoare ipl lansata, Silk'n Systems, a crescut prin dezvoltarea a mai multe dispozitive pentru epilare definitiva, pentru utilizarea la domiciliu, pentru atingerea frumusetii medicale bazate pe energia luminoasa și dispozitive wellness pentru îmbunătățirea aspectului facial, estetica corporala, wellness si vitalitatea utilizatorilor.

IDEI INOVATOARE & DESIGN PERFECT

De la lansarea primului său epilator IPL, au mai fost adăugate cu succes la portofoliul său de produse pentru uz la domiciliu, tehnologii de lumină inovatoare, RF și cu LED-uri produse pentru mai multe indicatii ale pielii. Cu un portofoliuu de mai multe produse nu numai pentru indepartarea parului, avem Silk'n Flash & Go, Silk'n Flash & Go Luxx, Silk’n Sensepil, Silk’n Glide firma se bucura la nivel international de aprecierea clientilor, peste 4.000.000 de clienti fiin doar in primii 3 ani la nivel global. Astfel branduri sonore de pe pietele internationale folosesc azi tehnologia IPL cu lumina intens pulsata, branduri de produsele private, si co-branded pentru America de Nord si nivel Global, retaileri si distribuitori

Pentru a completa gama de produse de ingrijire a tenului la domiciliu sau de îndepartare a parului, Silkn a lansat produse bazate pe tehnologia luminii LED, cum ar fi Silk'n FaceFX, un dispozitiv de Anti-rid premiat și Silk'n Blue, un dispozitiv de lumină albastra pentru a obține rezultate de indepartarea acneei la cele mai bune costuri.

Fiecare dispozitiv Silk'n este proiectat pentru a oferi niveluri mai mare confort de utilizare, ușurința de utilizare și de siguranță caracteristici pentru a asigura un tratament convenabil, confortabil și eficient.

No reviews
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.