• La reducere!
 • -20%
Capete pentru Freza electrica 6buc

Capete pentru Freza electrica 6buc

Capete pentru Freza electrica 6buc

 • capete diamantate
 • pt indepartare gel unghii
 • finisarea unghiei, cuticule
 • calus
Ultimele produse in stoc
24,80 Lei 31,00 Lei -20%

 

Capete Diamantate pentru Freza Electrică - Set de 6 Bucăți

Transformă-ți freza electrică într-un instrument versatil pentru îngrijirea unghiilor cu ajutorul acestui set de capete diamantate. Proiectate pentru diverse scopuri, aceste capete de înaltă calitate sunt ideale pentru îndepărtarea gelului de pe unghii, finisarea unghiilor și a cuticulelor, precum și pentru tratarea calusurilor.

Caracteristici:

 • Material Diamantat Durabil: Capetele sunt fabricate din materiale diamantate durabile, care oferă o durată lungă de viață și rezistență la uzură în timpul utilizării frecvente.

 • Versatilitate în Utilizare: Setul include o varietate de capete cu forme și dimensiuni diferite, adaptate pentru îndepărtarea gelului de pe unghii, finisarea și polizarea suprafeței unghiilor și a cuticulelor, precum și tratarea calusurilor.

 • Compatibilitate Universală: Capetele sunt concepute pentru a se potrivi majorității frezelor electrice disponibile pe piață, asigurându-ți că poți utiliza setul fără probleme.

Utilizare Recomandată:

 1. Pregătirea Unghiilor: Începe prin pregătirea unghiilor, eliminând orice resturi de lac de pe suprafață și îndepărtând cuticulele.

 2. Aplicarea Capetelor: Selectează capătul potrivit pentru scopul dorit și fixează-l pe freza electrică conform instrucțiunilor producătorului.

 3. Lucrul cu Capetele: Utilizează capetele diamantate cu mișcări ușoare și constante pentru a obține rezultate precise și uniforme. Fii atent să nu aplici presiune excesivă pentru a evita rănirea sau deteriorarea unghiei.

 4. Curățarea și Dezinfectarea: După utilizare, curăță și dezinfectează capetele în mod corespunzător pentru a preveni contaminarea și pentru a asigura igiena optimă în timpul următoarei utilizări.

Nota: Pentru a evita rănirea sau deteriorarea unghiei, recomandăm să urmezi instrucțiunile de utilizare și să fii atent la modul în care manevrezi freza electrică și capetele diamantate.

nu sunt recenzii
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

8 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.