• -10%
Wahl Legend masina de tuns cu cablu
Wahl Legend masina de tuns cu cablu

Wahl Legend masina de tuns cu cablu

Wahl Legend masina de tuns cu cablu

WA08147-016
Ultimele produse in stoc
585,00 Lei 650,00 Lei -10%
Cu TVA

 

Wahl Legend masina de tuns cu cablu

Wahl Legend masina de tuns cu cutit cromat pentru o taiere fina si de precizie. Puternica, chiar și pentru utilizare continuă pe tot parcursul zilei.

Wahl Legend masina de tuns dispune de un motor v9000 eficient din punct de vedere energetic, rezistent si durabil.

Wahl Legend masina de tuns este un dispozitiv foarte fiabil.

Latimea capului de tăiere este de 40 mm, iar lungimea de taiere poate fi reglata de la 0,5 pana la 2,9 mm.

Pachetul Wahl Legend contine:

  • 1 buc aparat tuns
  • 8 buc inaltatoare
  • 1 buc pieptan
  • 1 buc perie intretinere + ulei
  • 1 buc protectie cutit
  • 1 buc manual utilizare

Inca din 1919, odata cu inventarea primului tuns electric, Wahl Clipper Corporation a fost lider in categoria profesionala si ingrijire acasa. Astazi, cu peste 3300 de angajati in toata lumea, suntem mandri sa ducem mai departe traditia de inovatie și servicii de suport pentru clienti, care a fost creat de către Leo J. Wahl.

In timp ce ne-am schimbat de-a lungul anilor, am ramas, de asemenea, la fel. Suntem inca in sediul central in Sterling, Illinois, Statele Unite ale Americii. Azi produsele noastre sunt vandute in aproximativ 165 de tari din intreaga lume, cu sase unitati de productie la nivel mondial, precum și unsprezece birouri de vanzări. Produsele noastre raman standardul global pentru integritate, valoare și eficiență.

La Wahl, suntem mandri de mostenirea noastra de excelenta precum si lista noastra remarcabila de produse inovatoare, pentru prezent și viitor pentru piața mondiala.

 

Anul 2010, anul al 91-lea de existenta Wahl Clipper Corporation, este anul in care Wahl este un lider al industriei internationale, in fabricarea produselor pentru frumusetea profesionala, frizerie la salon,  comert, ingrijire personala a consumatorului si ingrijire a animalelor. Cu sediul central in Sterling, Illinois., Wahl are in prezent aproximativ 2.000 de oameni din intreaga lume in Argentina, Australia, Brazilia, Canada, China, Anglia, Germania, Olanda, Ungaria, Japonia, Rusia, Africa de Sud, Spania și Statele Unite ale Americii.

Produsele Wahl sunt disponibile in 165 de tari din intreaga lume.

WAHL ... maine

Sub conducerea lui Greg Wahl, compania stabileste atractiile sale cu viziunea de lider, o noua filozofie pentru secolul 21. "Pentru a mentine pozitia de lider in categoriile de ingrijire personala pe care le deservim, trebuie sa avem viziune. Viziune pentru a imbunatați in mod continuu produsele noastre existente.

Viziune pentru a aduce noi produse pe piata care satisfac dorintele si nevoile consumatorilor.

Viziunea pentru a ramane o companie inovatoare, de a se pozitiona inaintea competitorilor nostri, viziune pentru a sprijini clientii nostri, comerciantii cu amanuntul, cu programe de marketing, care fac usor, distractiv și profitabil pentru ei de a vinde mai multe produse Wahl. A fi lider cu viziune de vanzari inseamna ca in mod constant sa fim pregatiti de noi oportunitati. Prin impartasirea viziunii noastre, putem face ziua de maine absolut extraordinara. "

nu sunt recenzii
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.