Cutit masina de tuns Wahl Magic Clip
Cutit masina de tuns Wahl Magic Clip

Cutit masina de tuns Wahl Magic Clip

Cutit masina de tuns Wahl Magic Clip cu fir

WA4004-7001
194,00 Lei
Cu TVA

 

Cutit masina de tuns Wahl Magic Clip cu fir

Cutit din otel inoxidabil, pentru masina de tuns Wahl.

Lungimea de taiere de 0,8 - 2,5 mm,

Latimea de taiere de 40 mm,

Latimea lamei de 46 mm si

Numarul de dinti de pe lama inferioara de 21.

Spatiul dintilor lamei superioare este de 1,1 mm

Spatiul lamei inferioare de 1,4 mm.

Pachetul contine: 1 buc cutit + suruburi + ulei

Cutitul se potriveste cu urmatoarele masini de tuns:
- Wahl Super Taper 4008-0480
- Wahl Taper 2000 4006-0473
- Wahl Magic Clip 4004-0472
- Wahl Senior Cordless 8504-016
- Wahl Senior 5 Star 8545
- Wahl Reflections Senior 8501
- Wahl Pro Clip 4007-0474
- Wahl Balding 4000-0471
- Wahl Icon 4020-0470
- Wahl Academy Mains 8453-800

*Veti gasi codul de 4 cifre pe partea din spate a aparatului.

Inca din 1919, odata cu inventarea primului tuns electric, Wahl Clipper Corporation a fost lider in categoria profesionala si ingrijire acasa. Astazi, cu peste 3300 de angajati in toata lumea, suntem mandri sa ducem mai departe traditia de inovatie și servicii de suport pentru clienti, care a fost creat de către Leo J. Wahl.

In timp ce ne-am schimbat de-a lungul anilor, am ramas, de asemenea, la fel. Suntem inca in sediul central in Sterling, Illinois, Statele Unite ale Americii. Azi produsele noastre sunt vandute in aproximativ 165 de tari din intreaga lume, cu sase unitati de productie la nivel mondial, precum și unsprezece birouri de vanzări. Produsele noastre raman standardul global pentru integritate, valoare și eficiență.

La Wahl, suntem mandri de mostenirea noastra de excelenta precum si lista noastra remarcabila de produse inovatoare, pentru prezent și viitor pentru piața mondiala.

 

Anul 2010, anul al 91-lea de existenta Wahl Clipper Corporation, este anul in care Wahl este un lider al industriei internationale, in fabricarea produselor pentru frumusetea profesionala, frizerie la salon,  comert, ingrijire personala a consumatorului si ingrijire a animalelor. Cu sediul central in Sterling, Illinois., Wahl are in prezent aproximativ 2.000 de oameni din intreaga lume in Argentina, Australia, Brazilia, Canada, China, Anglia, Germania, Olanda, Ungaria, Japonia, Rusia, Africa de Sud, Spania și Statele Unite ale Americii.

Produsele Wahl sunt disponibile in 165 de tari din intreaga lume.

WAHL ... maine

Sub conducerea lui Greg Wahl, compania stabileste atractiile sale cu viziunea de lider, o noua filozofie pentru secolul 21. "Pentru a mentine pozitia de lider in categoriile de ingrijire personala pe care le deservim, trebuie sa avem viziune. Viziune pentru a imbunatați in mod continuu produsele noastre existente.

Viziune pentru a aduce noi produse pe piata care satisfac dorintele si nevoile consumatorilor.

Viziunea pentru a ramane o companie inovatoare, de a se pozitiona inaintea competitorilor nostri, viziune pentru a sprijini clientii nostri, comerciantii cu amanuntul, cu programe de marketing, care fac usor, distractiv și profitabil pentru ei de a vinde mai multe produse Wahl. A fi lider cu viziune de vanzari inseamna ca in mod constant sa fim pregatiti de noi oportunitati. Prin impartasirea viziunii noastre, putem face ziua de maine absolut extraordinara. "

nu sunt recenzii
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.