• La reducere!
  • -10%
Wahl Detailer LI Cordless

Wahl Detailer LI Cordless

Wahl Detailer LI Cordless

Aparat de contur fara cablu

WA08171-016
693,00 Lei 770,00 Lei -10%

 

Wahl Detailer LI Cordless

Aparat de contur fara cablu

Aceasta masina de tuns profesionala este perfecta pentru frizeriile/saloanele aglomerate. Este echipata cu lamele de tipul T-Wide ce ofera o taiere extrem de precisa, o baterie lithium ion ce poate merge 100 minute non stop si un stand de incarcare foarte rezistent si cu un sistem inovator de rotatie a cablului. Este perfecta pentru conturul barbii sau pentru design.

Caracteristici: Baterie Lithium-ion trimmer cu sau fara fir

  • autonomie de funcționare continuă 100 minute
  • Sistem de taiere: Lame Ajustabile T-wide 2215
  • indicator LED
  • Lungime: 14,6 cm+
  • Greutate: 170 gr

Pachetul contine:
1 buc aparat contur
3 buc inaltatoare
1 buc stand incarcare
1 buc adaptor incarcare
1 buc perie
1 buc perie curatare + ulei
1 buc capac protectie cutit
1 buc instructiuni utilizare
Dorim sa va atragem atentia ca produsul face parte din categoria produselor care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena in cazul in care au fost desigilate de consumator si utilizate dupa desigilare (ex.: masini de tuns, aparate de contur, shavere, orice produse care in urma folosiri intra in contact cu pielea utilizatorului)

Inca din 1919, odata cu inventarea primului tuns electric, Wahl Clipper Corporation a fost lider in categoria profesionala si ingrijire acasa. Astazi, cu peste 3300 de angajati in toata lumea, suntem mandri sa ducem mai departe traditia de inovatie și servicii de suport pentru clienti, care a fost creat de către Leo J. Wahl.

In timp ce ne-am schimbat de-a lungul anilor, am ramas, de asemenea, la fel. Suntem inca in sediul central in Sterling, Illinois, Statele Unite ale Americii. Azi produsele noastre sunt vandute in aproximativ 165 de tari din intreaga lume, cu sase unitati de productie la nivel mondial, precum și unsprezece birouri de vanzări. Produsele noastre raman standardul global pentru integritate, valoare și eficiență.

La Wahl, suntem mandri de mostenirea noastra de excelenta precum si lista noastra remarcabila de produse inovatoare, pentru prezent și viitor pentru piața mondiala.

 

Anul 2010, anul al 91-lea de existenta Wahl Clipper Corporation, este anul in care Wahl este un lider al industriei internationale, in fabricarea produselor pentru frumusetea profesionala, frizerie la salon,  comert, ingrijire personala a consumatorului si ingrijire a animalelor. Cu sediul central in Sterling, Illinois., Wahl are in prezent aproximativ 2.000 de oameni din intreaga lume in Argentina, Australia, Brazilia, Canada, China, Anglia, Germania, Olanda, Ungaria, Japonia, Rusia, Africa de Sud, Spania și Statele Unite ale Americii.

Produsele Wahl sunt disponibile in 165 de tari din intreaga lume.

WAHL ... maine

Sub conducerea lui Greg Wahl, compania stabileste atractiile sale cu viziunea de lider, o noua filozofie pentru secolul 21. "Pentru a mentine pozitia de lider in categoriile de ingrijire personala pe care le deservim, trebuie sa avem viziune. Viziune pentru a imbunatați in mod continuu produsele noastre existente.

Viziune pentru a aduce noi produse pe piata care satisfac dorintele si nevoile consumatorilor.

Viziunea pentru a ramane o companie inovatoare, de a se pozitiona inaintea competitorilor nostri, viziune pentru a sprijini clientii nostri, comerciantii cu amanuntul, cu programe de marketing, care fac usor, distractiv și profitabil pentru ei de a vinde mai multe produse Wahl. A fi lider cu viziune de vanzari inseamna ca in mod constant sa fim pregatiti de noi oportunitati. Prin impartasirea viziunii noastre, putem face ziua de maine absolut extraordinara. "

nu sunt recenzii
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.