Absorbante Organice Super Enroush 10buc
Absorbante Organice Super Enroush 10buc
Absorbante Organice Super Enroush 10buc

Absorbante Organice Super Enroush 10buc

Absorbante Organice Super Enroush 10buc

  •  flux: 3 picaturi
  • doar 2,5mm grosime
  • 100% bumbac organic certificat GOTS in stratul superior
  • PH neutru
  • aripioare din bumbac
USH10
29,00 Lei
Cu TVA

 

Absorbante Organice Super Enroush 10buc

Proprietati:
Atât de subtiri si totusi atat de rezistente, absorbantele organice ENROUSH pastreaza tot lichidul la interior.

Sunt 100% naturale avand un strat superior din 100% bumbac organic - sigur si delicat cu pielea. 
Testate si aprobate dermatologic si ginecologic, absorbantele ENROUSH sunt potrivite pentru orice zi a fluxului menstrual.
- strat protector creat 100% din bumbac organic  
- nucleu absorbant inovativ din material sustenabil, pe baza de plante

- ajustabile pentru diferite tipuri de lenjerie intimă 

- protecție superioară împotriva scurgerilor 
- hipoalergenic pentru piele sensibila 
- PH neutru 
- testate si aprobate dermatologic

Mod de utilizare:
Rupe ambalajul, dezlipeste protectia de hartie de pe spatele absorbantului si lipeste-l pe lenjeria ta intima, indiferent de modelul si forma acesteia.

Ingrediente: 
100% bumbac organic în stratul superior, interior din fibre naturale, nealbite chimic.
Produsul nu contine: parfum, clor, dioxina, sau fibre sintetice.

Prezentare:
10 bucati

Enroush

Născut din pasiune și nevoia pentru produse curate, 100% naturale, Enroush se află pe frontul redefinirii îngrijirii intime. Gama noastră de produse organice (tampoane, absorbante și protejslipuri) și naturale (plasturi menstruali, gel intim) atinge cele mai înalte standarde de confort, performanță și puritate, punând sănătatea femeilor pe primul loc.
În plus, produsele mentruale organice – biodegradabile / compostabile - reprezintă alegerea responsabilă atât pentru corp, cât și pentru mediul înconjurător. În fiecare an, peste 45 miliarde de tampoane și absorbante sintetice ajung în depozitele de deșeuri terestre și în oceane, având nevoie de sute de ani pentru a se descompune

Misiunea noastră
Crearea unui brand de încredere destinat tuturor persoanelor care utilizează produse pentru îngrijire în timpul menstruației și pe parcursul întregii luni. Sănătatea și nevoile lor sunt pe primul loc pentru noi. De aceea, ne dorim să schimbăm viziunea generală asupra menstruației dintr-un simplu proces natural într-o experiență cu un profund impact pozitiv asupra sănătății și educației femeilor, precum și asupra mediului înconjurător

Menstra lunară face parte din naturalul vieții și este timpul să demontăm orice tabuuri îi sunt asociate. De aceea ne dorim să putem oferi nu doar o îngrijire sigură, de înaltă performanță ci și accesul ușor și la îndemână la produsele esențiale de îngrijire intimă printr-o distribuție cât mai largă a produselor noastre.
Pentru prea mult timp femeile au fost obligate la compromisuri în privința îngrijirii intime, având de ales doar între branduri de produse convenționale. Acestea duc însă lipsă de inovație și transparență în privința ingredientelor utilizate

Educația și informarea
Creșterea gradului de informare asupra sănătății asociată descoperirii unor substanțe chimice dăunătoare în compoziția absorbantelor și a tampoanelor convenționale, determină tot mai multe femei să facă alegeri mai bune și mai sigure pentru corpul lor.
Noi abordări
Se discută deschis despre menstruație, sănătatea reproductivă, dreptul femeilor la educație sexuală, subiectele devenind tot mai confortabil în abordare.
O noua eră a sustenabilității
Problema nesustenabilității produselor convenționale pentru menstruație este din ce în ce mai des dezbătută. Astfel, pe baza unui sondaj realizat de Hotwire, 47% dintre utilizatorii de internet din întreaga lume au renunțat la produsele unui brand care le-a încălcat valorile personale. Protejarea mediului a reprezentat unul dintre principalele motive.
Venit disponibil crescut
Creșterea venitului disponibil al consumatorilor din țările dezvoltate a dus la o cerere ridicată pentru produse de îngrijire menstruală sigure, sustenabile, de o calitate superioară.

nu sunt recenzii
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.