Lampa cosmetica cu lupa si vapozon Maestro

0 Reviews
Maestro LLC
Lampa cosmetica cu lupa si vapozon Maestro Lampa cosmetica lampa cu lupa Vapozon cosmetica cu Ozon
745,00 Lei
596,00 Lei 745,00 Lei
Cu TVA
Cantitate :
 

Plati in siguranta

 

Livrare prin curier rapid

 

Poti retuna oricand produsele

Lampa cosmetica cu lupa si vapozon Maestro

 • Lampa cosmetica
 • lampa cu lupa
 • Vapozon cosmetica cu Ozon

Bucurați-vă de experiența premium a îngrijirii cosmetice la domiciliu cu Lampa cosmetică cu lupă și vapozon Maestro.

Descriere: Lampa cosmetică cu lupă și vapozon Maestro este partenerul perfect pentru a vă oferi tratamente cosmetice de înaltă calitate in salonul de cosmetica sau chiar chiar în confortul casei dumneavoastră. Cu caracteristici inovatoare și design elegant, acest produs îmbină funcționalitatea profesională cu ușurința utilizării.

Caracteristici cheie:

 1. Vapozon cu picior reglabil și rotativ: Vapozonul Maestro este echipat cu un picior reglabil pe înălțime și poate fi rotit la 360 de grade, oferindu-vă flexibilitate maximă în timpul tratamentelor.
 2. Brat vapozon rotativ: Bratul vapozonului poate fi, de asemenea, rotit pentru a vă asigura poziția preferată în timpul utilizării.
 3. Lampă cosmetică LED cu brat flexibil: Dotat cu o lampă cosmetică cu lumină rece LED și brat flexibil, acest produs vă oferă iluminarea perfectă pentru tratamentele de precizie.
 4. Lumină puternică LED: Lumină rece LED este mai puternică decât lumina emisă de neonul circular al lupelor cosmetice tradiționale cu neon, asigurând o vizibilitate optimă.
 5. Vapozon cu ozon pentru tratamente cosmetice faciale: Experimentați beneficiile unui vapozon cu ozon cu aburi de calitate profesională în intimitatea casei dumneavoastră sau in cabinetul de cosmetica.
 6. Teava de incalzire din oțel inoxidabil: Asigurați-vă căldura uniformă și siguranța cu teava de încălzire din oțel inoxidabil.
 7. Bază stabilă cu roti pe patru brate: Mișcați ușor lampa în jurul salonului datorită bazei stabile cu patru roți.
 8. Design elegant: Maestro adaugă un aspect elegant și sofisticat în orice spațiu de îngrijire.
 9. Lupă Super Clear cu marire 5X: Apreciați detalii minuțioase cu lupa Super Clear și factorul de mărire 5X.
 10. Fixare ușoară: Lampa dispune de clema de fixare a mesei, oferindu-vă posibilitatea de a vă fixa ușor dispozitivul pentru tratamente precise.
 11. Control simplu: Operațiunile sunt ușor de realizat datorită butoanelor separate pentru incalzire și ozon.

Avantajele utilizării Lămpii cosmetice cu lupă și vapozon Maestro de la Total Pro Beauty

În căutarea dvs. a unui partener de încredere pentru îngrijirea cosmetica la domiciliu, Lampa cosmetică cu lupă și vapozon Maestro de la Total Pro Beauty se evidențiază ca alegerea ideală. Acest produs ingenios îmbină ultimele tehnologii cu o funcționalitate superioară pentru a vă aduce o experiență spa personalizată în confortul propriului cămin.

Beneficii extraordinare:

 1. Profesionalism în salonul de infrumusetare sau cabinetul de cosmetica: Cu vapozonul facial profesional și lumina LED puternică, veți obține rezultatele așteptate fără a fi nevoie de alte aparate.
 2. Flexibilitate deplină: Vapozonul cu picior reglabil și rotativ, împreună cu bratul ajustabil al lămpii, vă permit să adaptați fiecare tratament în funcție de preferințele dvs.
 3. Lumină puternică pentru detalii fine: Lumina rece LED oferă o claritate incredibilă și detalii minuțioase, esențiale pentru procedurile cosmetice precise.
 4. Eleganță și funcționalitate: Designul elegant al produsului adaugă o notă de rafinament în spațiul dvs., în timp ce caracteristicile sale inteligente vă asigură eficiența tratamentelor.
 5. Usurință în utilizare: Butonul separat pentru incalzire și ozon, împreună cu controlul simplu al lămpii cu lupă, fac utilizarea acestui dispozitiv o adevărată plăcere.
 6. Portabilitate optimă: Cu baza stabilă și rotiile pe patru brate, puteți muta lampa ușor și rapid în întreaga casă sau salon.
 7. Vizibilitate crescută: Factorul de mărire 5X al lămpii cu lupă vă permite să vedeți fiecare detaliu, asigurând rezultate de calitate superioară.
 8. Investiție în frumusețea personală: Achiziționarea Lămpii cosmetice cu lupă și vapozon Maestro înseamnă investiție în propriul dvs. bine-estar și frumusețe de lungă durată.

Comandati acum de la Total Pro Beauty și bucurați-vă de o rutină de îngrijire personală ca într-un adevărat spa de înaltă calitate, direct la dvs. acasă. Alegeți calitatea și profesionalismul pentru a vă pune în valoare frumusețea autentică!

Vapozonul are un picior reglabil pe inaltime si poate fi rotit la 360 grade. Bratul vapozonului cosmetic poate fi rotit si asigura pozitia preferata.
In dotare vine si lampa cosmetica cu lumina rece LED si brat flexibil.

Este stiut deja faptul ca lumina LED este mai puternica decat cea emisa de neonul circular al lupelor cosmetice clasice cu neon.
Caracteristici:
Buton separat pentru incalzire si pentru OZON Lampa LED putere 20W si factorul de marire 5X Vapozon facial cu aburi profesional
Teava de incalzire din otel inoxidabil
Rotirea tevii de pulverizare la cald Reglabil pe inaltime

Specificatii:

 • baza stabila cu roti pe patru brate
 • Usor de mutat in salon
 • Design elegant si elegant Lupa Super Clear
 • Cu clema de fixare a mesei
 • Becuri cu LED-uri
 • Marire de 5 ori
 • control simplu
 • Fixarea usoara
Maestro LLC

Referinte specifice

Nou

No customer reviews for the moment.

Mai Sus
meniu
Inchide
Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide